Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Az egyik legsikeresebb dalszerzővel dolgozott a The 69 Eyes: „Amolyan hollywoodi álom volt ez az egész”

Fade To Grey címmel új dalt mutatott be a The 69 Eyes. A zenekar az idei Rockmaratonon is fellép majd.

0325the69eyes

Tavaly jelent meg a finn The 69 Eyes legutóbbi nagylemeze, a Death Of Darkness, most pedig új dallal jelentkeztek. A Fade To Grey érdekessége, hogy minden idők egyik legsikeresebb slágergyárosával, Diane Warrennel közösen írták, aki olyan örökzöldeket jegyez szerzőként vagy társszerzőként, mint az Aerosmith I Don’t Want To Miss A Thingje, Cher If I Could Turn Back Time-ja vagy Celine Dion Because You Loved Me-je, de dolgozott mások mellett Taylor Swifttel, Lady Gagával, Whitney Houstonnal, Meat Loaffal vagy a The Culttal is.

„Amolyan hollywoodi álom volt ez az egész – mondja Jyrki 69 énekes a kollaborációról. – A Beverly Hills-i Rodeo Drive-on egy hölgy a semmiből megkérdezte, ki vagyok. Kissé zavarba jöttem, és csak később esett le, hogy a hölgy a földkerekség leghatalmasabb dalszerzője, egyben kedvenc The Cult-dalom, a Painted On My Heart írója volt! Nekem pedig lehetőségem támadt vele a zenei együttműködésre, de elmulasztottam az életben egyszer adódó esélyt! Utána eltelt egy év, és a slágerei mindenhová követtek. Aztán néztem az Oscar-díjátadót, és ott is fellépett. Ekkor összeszedtem a bátorságomat, felvettem vele a kapcsolatot, és íme az eredmény egy epikus power-ballada, a Fade To Grey képében! Ennek a világnak és a The 69 Eyesnak is épp erre van most szüksége!”

A The 69 Eyes tavaly is fellépett Magyarországon, és idén is jönnek hozzánk, a helyszín ezúttal a Rockmaraton lesz július 12-én. Részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#3 Pocokfej 2024-03-27 07:39
Vagy kerhetnek egy elfekvo dalt Delvecchiotol is
Idézet
 
 
#2 frontiers 2024-03-26 07:22
Innen már csak 1 lépés Desmond Child, már csak 1 lépés...
Idézet
 
 
#1 Vermin 2024-03-25 14:10
Egyébként ez a dal tényleg akkora megfejtés, hogy ehhez egy nagyágyú kellett, mert ők nem voltak képesek előállni egy hasonlóan középkommersz balladával?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.