Shock!

október 16.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Énekest cserélt a Decapitated

Távozott a Decapitated soraiból Rafał „Rasta" Piotrowski énekes. A csapat máris bejelentette az új frontembert, de egyidejűleg az első három lemez énekesével is közösen játszanak majd egy fesztiválon.

1014decap

Jelentős változások történtek a lengyel Decapitated soraiban. „Nagy örömmel jelentjük be, hogy eredeti énekesünk, Sauron csatlakozik majd hozzánk a manchesteri Damnation Festival – A Night Of Salvation erejéig – posztolta ki a zenekar. – A zenekar klasszikus dalait adjuk majd elő, amelyek máris ikonikusak, és egy egész generáció meghatározó darabjai. Izgatottan várjuk, hogy ismét a színpadon halljuk Sauron erőteljes hangját és megosszuk veletek, hűséges rajongókkal ezt a különleges pillanatot. Közben ugyanakkor keserédes híreink is akadnak: Rasta távozik a zenekarból. Szeretnénk megköszönni neki tizennégy éves, elkötelezett munkáját. Hatalmas részt vállalt a Decapitated utazásából, mi pedig hihetetlenül hálásak vagyunk mindazért, amivel hozzájárult a zenekarhoz. Csakis a legjobbakat kívánjuk neki a jövőre nézve!"

A zenekarral másfél évtizedet töltött, a Decapitateddel négy közös lemezt jegyző Piotrowski nem indokolta döntését, de szintén minden jót kíván társainak. Ha valaki a fentiek fényében arra számítana, hogy a csapat esetleg fixen is visszahozná a mikrofonhoz az említett Wojciech „Sauron" Wąsowiczot, az első három album énekesét, téved: már Manchesterben is ott lesz a bandával az új énekes, Eemeli Bodde. „Többen ismerhetitek őt a finn Mors Subitából vagy a Heavy túra című film zenéjében való közreműködése révén. Hihetetlen hang elképesztően intenzív színpadi jelenléttel, és alig várjuk, hogy ti is megtapasztaljátok, micsoda energiát hozott a zenekarba!"

Az említett manchesteri fesztivál november 1-jén esedékes. További részletek bizonyára hamarosan.

 

Hozzászólások 

 
#1 deathjani 2024-10-14 07:05
"– A zenekar klasszikus dalait adjuk majd elő, amelyek máris ikonikusak, és egy egész generáció meghatározó darabjai."
Az igen, fő a szerénység...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hirdetés

Hozzászólások

Galériák

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.