Shock!

október 05.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Ez a zenekar nagyobb nálunk”

Teljes egészében végighallgatható a The Black Dahlia Murder tizedik stúdióalbuma, a Servitude. A zenekarnak ez az első lemeze Trevor Strnad énekes két évvel ezelőtti halála óta.

0614dahlia

Trevor Strnad énekes tragikus, 2022-es halálát követően sem állt le a The Black Dahlia Murder: Brian Eschbach gitáros jött előre a mikrofonhoz, míg a gitárfrontra visszatért hozzájuk Ryan Knight, aki 2009 és 2016 között már játszott náluk. „Sokat gondolkodtunk rajta, hogy ennyi volt-e, de egyikünk sem akarta ezt – indokolta a döntést Eschbach akkor. – Úgy gondoljuk, sok tennivalónk van még, és tudom, hogy Trevor is továbbvinné a csapatot, ha én tévedtem volna egy sötét, átláthatatlan ösvényre, és most nem lennék itt. Ez a zenekar nagyobb nálunk, és amikor végre elkezdtünk beszélni a dologról, egyből arra gondoltuk: oldjuk meg belülről, hátha Ryan is visszatérne, én meg teszek egy próbát az énekkel. Természetesen nem tudom utánozni Trevor hangját, és nem lehetek olyan, mint ő, de a lehető legtöbb igazságot szolgáltatok majd a The Black Dahlia Murder zenéjének. Végül is többször hallottam Trevort énekelni, mint bárki más ezen a világon..."

theblackdahliamurder_cA zenekar új lemeze múlt héten jelent meg a Metal Blade-nél Servitude címmel, az alábbi dalokkal:

01. Evening Ephemeral
02. Panic Hysteric
03. Aftermath
04. Cursed Creator
05. An Intermission
06. Asserting Dominion
07. Servitude
08. Mammoth's Hand
09. Transcosmic Blueprint
10. Utopia Black

A produceri és hangmérnöki feladatokat ezúttal is Brandon Ellis gitáros látta el. Az album alább hivatalosan, teljes egészében végighallgatható. A zenekar legutóbbi lemeze a 2020-ban megjelent Verminous volt.

 

Hozzászólások 

 
#2 Drakela 2024-10-04 21:57
Úgy ment át rajtam ez az album, hogy észre sem vettem, vége.
Idézet
 
 
#1 Gabe von Buddah 2024-10-04 20:52
Amikor Ryan Knight kikerült a bandából úgy gondoltam, ez egy nagyon nagy veszteség és bárki is jön, elég nagy cipellőket kell betöltenie. Aztán az állam a padlón landolt, amikor hallottam, Brandon Ellis mit összegitározott a Nightbringers-en. Szerintem a mai mezőny egyik legjobb gitárosa a srác.
Így nagyon vártam, hogy mit hoz össze két ekkora nagyágyú. És elsőre nekem picit halovány lett az eredmény, lehet, hogy a felfokozott várakozás miatt. Szinte csak a Transcosmic Blueprint-re kaptam fel úgy igazán a fejem. Még teszek vele pár próbát azért.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hirdetés

Hozzászólások

Galériák

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.