Shock!

október 18.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Jake E. Lee a lövöldözésről: „Összességében nagyon szerencsésnek érzem magam”

Bejelentkezett egy posztban a kedd éjjeli lövöldözés után Jake E. Lee. Ozzy Osbourne és a Badlands volt gitárosa szerencsésnek érzi magát, amiért túlélte a történteket.

1016jake

Amerikai idő szerint kedden éjjel megsérült egy utcai lövöldözésben Jake E. Lee. Ozzy Osbourne és a Badlands volt gitárosa éppen kutyát sétáltatott Las Vegas utcáin, amikor több golyó is eltalálta. Jake szerencsére jól van, és most bejelentkezett egy Facebook-poszttal szólózenekara, a Red Dragon Cartel oldalán. „Nagyra értékelem az aggodalmat és a jókívánságokat, ezektől kicsit tényleg jobban vagyok – írta a gitáros. – Tisztázzuk a helyzetet: háromszor találtak el. Épp hazafelé tartottam, miután megsétáltattam a kutyámat, Cocót. Nem én adtam a nevét, szóval ne nekem, oké? Nem akarok most belemenni a részletekbe, mert fáradt vagyok, de összességében nagyon szerencsésnek érzem magam. A rendőrség tizenöt töltényhüvelyt talált a helyszínen, tehát a csávó kiürítette rám az egész tárat. Félre tudtam ugrani, így egy golyó átment a felkaromon, egy másik a lábamon, az egyik pedig a hátamat találta el. Utóbbi eltört egy bordát és megsértette a tüdőmet. Most az a legfontosabb, hogy kiszívják a folyadékot a tüdőmből. Ha már nem áll fent a probléma, akkor koncentrálhatnak majd az orvosok a kisebb sérülésekre. Ja, Coco pedig jól van, és nagyra értékeli, hogy érte is aggódtok!"

A Las Vegas Review-Journal értesülései helyett Lee épp a kocsifelhajtóján tartózkodott, amikor meglőtték, a rendőröket az egyik szomszédja hívta ki. A hatóságok egyelőre nem vettek őrizetbe senkit a lövöldözés miatt, és az indítékról vagy a pontosabb körülményekről sem lehet tudni semmit. További részletek remélhetőleg hamarosan.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hirdetés

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.