Shock!

szeptember 21.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Nyilvánvalóvá vált, hogy ha még egy Moonflowerst írnék, kinyírnám vele magam”

Shining címmel, október 18-án jelenik meg a Swallow The Sun új albuma. A finnektől most a harmadik előzetes dal is meghallgatható.

0705sts

Dan Lancaster (Bring Me The Horizon, Muse, Enter Shikari) producerkedése mellett rögzítette új albumát a Swallow The Sun, amely ősszel érkezik a Century Mediánál. „Az összes új dalunk olyan, mintha jégtőrt döfnénk egy szunnyadó szívbe – mondja a 2021-es Moonflowers folytatásáról Juha Raivio gitáros/billentyűs. – Ezért aztán egy igen markáns producerrel, Dan Lancasterrel akartunk dolgozni, hogy még mélyebbre tuszkolja ezt a tőrt. A legutóbbi album után elég gyorsan nyilvánvalóvá vált, hogy ha még egy Moonflowerst írnék, kinyírnám vele magam. Így aztán csendben megfogadtam, hogy amennyiben lesz még új zene, kicsit kíméletesebb leszek önmagammal szemben, és nem mászom bele abba a végtelen fekete lyukba, ami aztán kiszívja belőlem a megmaradt fényt és swallowthesun_clelket, méghozzá önmagáért való módon. Zeneileg gyémántgleccserként tündököl ez az album, és igazi arcon rúgó ereje van. A szövegek pedig arról szólnak, hogyan öli meg végül az embert, ha fél az élettől, és hogy miként válhat végül isteneddé a melankólia.”

Az albumra az alábbi szerzemények kerülnek fel:

01. Innocence Was Long Forgotten
02. What I Have Become
03. MelancHoly
04. Under The Moon & Sun
05. Kold
06. November Dust
07. Velvet Chains
08. Tonight Pain Believes
09. Charcoal Sky
10. Shining

A már bemutatott Innocence Was Long Forgotten és What I Have Become után most a MelancHoly is meghallgatható. Raivio, Juho Räihä gitáros, Mikko Kotamäki énekes, Matti Honkonen basszer és Juuso Raatikainen dobos tavaly Budapesten is fellépett.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.