Shock!

október 24.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Otthagyta az As I Lay Dyingot Ryan Neff és Ken Susi

Újabb tagcserék történtek az As I Lay Dyingban: kilépett a zenekarból Ryan Neff basszer/énekes, majd Ken Susi gitáros. A döntés azért problémás, mert a csapat épp egy alapos, Budapestet is érintő európai turnéra készül – ennek megvalósulása a jelen állás szerint kétséges.

0523asilay

Nem bizonyult éppen egyszerűnek egyben tartani az As I Lay Dyingot a klasszikus felállás néhány évvel ezelőtti visszatérése óta: Tim Lambesis énekes mellett már csak Phil Sgrosso van jelen a bandában a a 2019-es, visszatérő Shaped By Fire-t készítő összeállításból. Most ismét megdöccent a gépezet, ugyanis Ryan Neff basszer/énekes is dobbantott, méghozzá nem sokkal az új album megjelenése és turnéja előtt. „Sok önvizsgálat előzte meg a döntést, de hiszem, hogy ez a helyes lépés úgy a személyes, mint a professzionális utam szempontjából” – mondja Neff.

Ryant a keddi nap folyamán Ken Susi gitáros is követte. „Az alaposan kidomborított drámai háttér teljes ismeretében léptem be az AILD táborába, viszont bennem volt, hogy nagyszerű zenét játsszak nagyszerű barátokkal – mondja Ken. – Sajnos az utóbbi időben a személyes erkölcsi értékrendem olyan próbatétel alá került, hogy fordulópontra jutottam. Ez itt most a lehető legszomorúbb befejezés, pedig a zenekar legcsodálatosabb második esélye is lehetett volna. Ryan Neffet sok bírálat érte, amiért elsőként dobbantott, én pedig sajnálom, hogy nem osztottam meg korábban ezt a döntést, hogy határozottan odaálljak a barátom mellé. Tökéletes zenész és még ennél is jobb ember."

A csapat mellől a hírek szerint a turnémenedzser is dobbantott, és az aktuális európai turné würzburgi, helsinki és varsói állomását máris törölték. Egyes hírek szerint az egész körút erre a sorsra jut majd. A hazai szervező Concerto egyelőre annyit tett közzé, hogy a hivatalos közleményre várnak. Az As I Lay Dying november 27-én a Barba Negrában lépne fel a Decapitated, a Caliban és a Left To Suffer társaságában. Részletek itt.

asilaydying_cA november 15-én megjelenő Through Storms Ahead album dallistája az alábbi lesz:

01. Permanence
02. A Broken Reflection
03. Burden
04. We Are The Dead (feat. Alex Terrible, Tom Barber)
05. Whitewashed Tomb
06. Through Storms Ahead
07. The Void Within
08. Strength To Survive
09. Gears That Never Stop
10. The Cave We Fear To Enter
11. Taken From Nothing

Az albumról alább több dal is meghallgatható.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hirdetés

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.