Shock!

szeptember 29.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Tony Iommi gitározik Robbie Williams egyik új dalában: „Nagyon erős rocktéma, tényleg baromi jól sikerült”

Meglepő vendég bukkan fel Robbie Williams készülő albumán: az eleve rockosnak ígért lemez egyik dalában a Black Sabbath riffmestere, Tony Iommi gitározik majd.

0926iommi

Rockos szólóalbumon dolgozik éppen Robbie Williams, amely valamikor 2025 folyamán jelenhet meg. Egy friss podcastből most érdekes adalékokra derült fény az egyelőre cím nélküli lemez kapcsán. „Sok közreműködővel dolgozik, és szerencsére én is játszhattam pár dalban – fogalmazott Robbie dobosa és zenei rendezője, Karl Brazil a Percussion Discussionben. – Az egyik dal címe Rocket, és Tony Iommival közösen rakta össze, méghozzá teljesen véletlenszerűen. Nagyon erős rocktéma, tényleg baromi jól sikerült. Épp nekem való… Olyan, mint… na, inkább majd hallgassátok meg! De Tony rendesen hozzátette a magáét. És vannak még további jó vendégszereplések is még a lemezen, például felbukkan rajta Gaz Coombes is a Supergrassből. Alapvetően gitárcentrikus az egész album. Van benne némi visszautalás Robbie régi, ’90-es évekbeli hangzására, de modern, mai poppal keveredik. Nézzünk szembe a tényekkel: Robbie azt csinál, amit csak akar, nem igaz?”

robbie_williams_k2023_01

Iommi legutóbb közzétett dala a Deified volt nyáron. A három évvel ezelőtti Scent Of Dark után ismét ezt a számot ismét egy parfüm ihlette: a Black Sabbath gitárosa a Xerjoff céggel és Sergio Momóval együttműködésben dobta piacra az új illatot, amely már a második a sorban a Monkey Special után. A dalt szerzőként Iommi jegyzi, de Momo is közreműködött benne, a produceri feladatokat pedig Mike Exeter látta el. Robbie Williams 2023-ban járt Budapesten.

 

Hozzászólások 

 
#1 Martin 2024-09-27 22:14
,,Nézzünk szembe a tényekkel: Robbie azt csinál, amit csak akar, nem igaz?”

Én még emlékszem azokra az időkre amikor Robbie az egyik FIFA játékhoz csinált zenét és csupán annyit kért érte a fejlesztőktől hogy kedvenc csapata, a Port Vale is szerepeljen benne. De szép idők voltak azok. :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.