Shock!

október 16.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ugly jubileumi turnéra készül a Life Of Agony

Noha nemrég kihoztak egy friss dalt, kissé még odébb van a Life Of Agony következő lemeze. Egy speciális turnéra azonban máris készül a csapat.

0901loa

2019-ben adott ki utoljára új lemezt a Life Of Agony. Mivel pár hete a csapat közzétett egy friss dalt The Crow (In Memory Of B.L.) címmel, a 97.7 QLZ rádió most arról kérdezte Joey Z gitárost, mikor készülhet el a The Sound Of Scars album folytatása. „Ez a dal most kicsit felpörgetett bennünket, ami tök jó – felelte Joey. – Tényleg nagyon szeretjük, ha beüt az a bizonyos mágia dalszerzés közben. Sok tervünk van 2025-re, így sok időt töltünk majd együtt, szóval biztosra veszem, hogy lesz majd szó új zenékről, és mutogatunk majd egymásnak friss ötleteket. Ez mindig így van. Ha azonban teljes albumról beszélünk, a saját időbeosztásunk áll a középpontban. Minden időzítés kérdése, és sok tervvel készülünk, nagy turnék várnak ránk jövőre. Az egyik, ami már publikus, hogy teljes egészében eljátsszuk majd az Ugly lemezt, vagyis kerekítünk a lemeznek egy harmincéves jubileumi turnét. Tavaly a River Runs Rednek is csináltunk ilyet, az Ugly pedig szintén közönségkedvenc a második lemezünkként.”

Joey a további turnékról egyelőre nem beszélt, de innentől lehet drukkolni, hogy minket is elérjen az 1995-ös Ugly megünneplése…

 

Hozzászólások 

 
#1 Tulus 2024-10-12 17:07
Ideje lenne újra megnéznem a Varjú-t hosszú idő után...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hirdetés

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.