Shock!

szeptember 16.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új gitárost és dobost igazolt a Primal Fear

Lassan összeáll a Primal Fear új felállása, miután mindenki otthagyta Ralf Scheeperst és Mat Sinnert. A zenekar leigazolta új gitárosát és dobosát is.

0903thalia

Augusztus végén egyszerre távozott a Primal Fearből Alex Beyrodt gitáros, Tom Naumann gitáros, Michael Ehré dobos és Alex Jansen turnébasszusgitáros. A két alapító, Ralf Scheepers énekesből és Mat Sinner basszer/producer a jelek szerint gyorsan elvarrja a szálakat: már bejelentették, hogy Magnus Karlsson tagságát a zenekart felforgató aktuális változások sem érintik, sőt, megerősítik a gitáros szerepét. Karlsson az elmúlt évtized folyamán amolyan csendestársként erősítette a banda sorait és stúdiótagként segítette a német heavy metalosokat, mostantól kezdve viszont állandó jelleggel csatlakozik a Primal Fearhez. Vagyis szerepel majd az albumokon, mint mindig, és innentől megint részt vesz majd a koncerteken és turnékon is.

A csapat a napokban további két új tag csatlakozását jelentette be. Egyikük az olasz és kubai gyökerekkel rendelkező Thalia Bellazecca gitáros, akit az Angus McSix és a Frozen Crown soraiból lehet ismerni. „A legutolsó olaszországi bulim után ismerkedtem meg Thaliával, és csodálatos személyiség – mondja Scheepers. – Aki ismer, tudja, mennyire fontos számomra a személyes kapcsolat és rokonszenv. Utánaolvastam a zenei előéletének, és letaglózott, mennyire elképesztően tehetséges! Alig várom, hogy együtt dolgozzak vele a stúdióban és a koncerteken!” A Primal Fear dobosa André Hilgers lett, aki korábban már beugrott a bandába kisegítőként, és a germán metálszíntér igazi veteránja, korábban többek között a Sinnerben is játszott, de olyan zenekarok sorait is erősítette, mint a Rage, a Silent Force, az Axxis vagy a Bonfire.

A zenekar legutóbbi nagylemeze tavaly ősszel jelent meg Code Red címmel. Ezt követően, idén tavasszal a frissen alakult, számos nagynevű bandát szerződtetett Reigning Phoenix Music (RPM) kiadóhoz igazoltak.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.