Shock!

szeptember 21.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Utolsó nagy nekifutására készül a Uriah Heep

Bejelentette tulajdonképpeni utolsó turnéját a Uriah Heep. A zenekar a következő években a lehető legtöbb helyre szeretne eljutni koncertezni.

1109uriahheep

Karrierje utolsó szakaszára fordul rá a Uriah Heep. „Ki hinné, de jövőre már ötvenöt éve lesz, hogy megalakult a zenekar – mondta frissen közzétett videónyilatkozatában Mick Box gitáros. Tudom, hogy sokan a kezdetek óta itt vagytok velünk, és köszönjük ezt nektek, a világon mindennél többet jelent számunkra a támogatásotok. Sajnos meghoztuk a döntést: letekerjük a turnézást. A jövő évtől kezdve The Magician's Farewell címen egész évben úton leszünk, és a következő két-három évben a lehető legtöbb helyen szándékozunk koncertezni, hogy még egyszer, utoljára mindnyájatokkal találkozhassunk. Utána is játszunk majd élőben, de kizárólag fesztiválokon, hétvégéken és hasonló alkalmakkor."

A döntés nem meglepő, hiszen Box már 77 éves, zenekar jövő februárban jelenti be az első dátumokat. Egyelőre nem tudni, hogy lemezfronton folytatják-e ettől függetlenül az aktivitásokat, vagy a tavalyi Chaos & Colour jelentette ezen a téren az utolsó kört.

 

Hozzászólások 

 
#1 BB 2024-09-20 17:28
Bár minden korukbeli banda ilyen jól öregedett volna! Az előző két lemez alapján állítom, hogy ezek a faszik még mindig feladják a leckét a mai generációnak úgy élőben, mind lemezen. Etalon csapat.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.