Shock!

október 22.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ötszörös platina lett Amerikában a No More Tears

Ötszörös platinalemez lett az Egyesült Államokban Ozzy Osbourne ötödik szólóalbuma. Az 1991-es No More Tears az énekes legsikeresebb önálló lemeze.

0206ozzy

Ötmillió példánynak megfelelő eladásai után ötszörös platinalemezzé nyilvánította az Amerikai Hanglemezkiadók Szövetsége (RIAA) Ozzy Osbourne 1991-es No More Tears lemezét. Az album a Rock And Roll Hall Of Fame-be a hétvégén beiktatott énekes legsikeresebb önálló anyaga, amely többek között olyan klasszikusokat rejt, mint a címadó szám, az I Don’t Want To Change The World, a Desire vagy a Mama I’m Coming Home. Ozzy másik kiemelkedően sikeres önálló lemeze az 1980-as Blizzard Of Ozz, amely négyszeres platina az Államokban.

A platina fokozat továbbra is egymillió eladott példány után jár Amerikában, de ez ma már természetesen nem kizárólag fizikai eladásokból áll össze, a RIAA számítási módszere szerint a fizikai és digitális albumeladások mellett beszámítanak a minősítésekbe a streamek és az adott lemezről történő dalletöltések is. Ennek értelmében tíz dal fizetős letöltése az adott lemezről további egy teljes albumpéldány eladásának felel meg, az online hallgatásokat tekintve pedig ezerötszáz audió- és/vagy videóstreamet számítanak egy eladott lemeznek.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hirdetés

Hozzászólások

Galériák

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.